Onze Practitioners

Ontdek je vrije bewustzijn!

Son

QM-Practitioner

Schellinkhout - Noord-Holland

Wendie

QM-Practitioner

Zaandam - Noord-Holland

Amy

QM-Practitioner

Casteren - Noord-Brabant

Edwin

QM-Practitioner

Goes - Zeeland

Inge

QM-Practitioner

Gorinchem - Zuid-Holland

Elles

QM-Practitioner

Hengelo - Overijssel

Sietsche

QM-Practitioner

Baarn - Utrecht

Joost

QM-Practitioner

Gouda - Zuid-Holland

Manon

QM-Practitioner

Sittard - Limburg

Caudete - Spanje

Angela

QM-Practitioner

Rosmalen - Noord-Brabant


Annemieke

QM-Practitioner

Almere Haven - Flevoland


Ada

QM-Practitioner

Gorinchem -Zuid-Holland


Lilian

QM-Practitioner

Noordlaren - Groningen

Peter

QM-Practitioner

Leeuwarden - Friesland

Ids

QM-Practitioner

Leeuwarden - Friesland

Sarah

QM-Practitioner

Hoeselt - Limburg (B)

Priscilla

QM-Trainer

Deze mensen gingen je voor

Verbazing!
Tot mijn eigen grote verbazing nam ik deel aan de hele opleiding tot QM-practitioner. In het begin wilde ik namelijk alleen een paar modules volgen en geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om ooit van mijn leven bij wie dan ook QM toe te passen. Mijn Persoonlijke Zelf was daar duidelijk in. Dat liep anders: na elke module wilde ik nog eentje volgen, en toen nóg eentje, en vooruit, de derde dan ook maar. En toen ik die gehad had, wilde ik ook de opleidingsweek volgen!
Nu heb ik dus de opleiding tot QM practitioner afgerond. En ik had het niet willen missen. Onder meer ben ik mijn Originele Zelf tegengekomen. Maar het ging nóg verder.
De mooie QM-methode die Priscilla Tielman heeft ontwikkeld en ons heeft onderwezen, leverde gecombineerd met de Hemi-Sync-oefeningen begeleid door Rolf Nuyts een unieke opleiding op, waarin alle deelnemers de grootsheid van het Totale Zelf hebben ervaren. Nu is het onze beurt om ook anderen deze grootsheid te laten ervaren. Dank, Priscilla en Rolf! En dank ook aan mijn medecursisten, zonder jullie was het niet zo geweldig geweest.
Sietsche van Gunst
Dit is geen doorsnee opleiding hypnose ...

In 2013 kwam ik voor het eerst in aanraking met Hemi-Sync op een 5 daagse boottrip waar we de hele dag met wilde dolfijnen zwommen en 's-avonds een ipod meekregen met hemi-sync oefeningen, een bijzondere ervaring waar ik meer van wilde weten.

In 2016 deze reis met mijn hele gezin opnieuw ervaren en ik wist toen zeker dat ik me op ging geven voor de Gateway bij Focus34.

Ik kreeg de smaak te pakken en heb bijna alle events gevolgd.

Tijdens een terugkom dag met de cursisten vertelde Priscilla over haar nieuwe opleiding QM Hypnose, dit resoneerde meteen.

Naast mijn werk als holistisch therapeut, voelde ik dat er nog iets miste in mijn praktijk om mijn klanten volledig te kunnen ondersteunen.

3 weekenden en 1 hele week opleiding hebben mij verandert, ik voel me lichter, meer bij mezelf. Het creatieproces dat wij als groep cursisten samen met de begeleiders hebben neer gezet had ik nog nooit meegemaakt. Wat een powerhouse!

Dit is geen doorsnee opleiding hypnose, de combinatie van hemi-sync, werken vanuit het hart, de kennis van de 5 biologische natuurwetten is de opbouw geweest voor een fantastische week waar wij de theoretische kennis in praktijk mochten brengen.

Dankbaar dat ik hierbij mocht zijn.

Linda Vos
Alles kwam samen in deze opleiding.

In deze opleiding kwam voor mij alles samen wat ik in de jaren ervoor al had mogen ervaren in mijn ontdekkingsreis naar mijn vrije bewustzijn.

Het is moeilijk woorden te geven aan dat wat ik in deze opleiding zelf heb mogen ervaren en voelen, herinneren en herkennen. Het is een opleiding gegeven vanuit harstbewustzijn in al zijn zorgvuldigheid en puurheid, door twee prachtig mooie, wijze mensen. Mensen die jou niets opleggen of beweren de waarheid in pacht te hebben. Ze faciliteren ervaringen en reiken informatie aan op basis van gelijkwaardigheid, om daarna zelf te mogen gaan voelen en ervaren wat wel of niet klopt volgens jouw eigen vrije bewustzijn. De jarenlange praktijkervaring van Priscilla op het gebied van QHHT en QM Hypnose, ondersteund door het bewustzijnsverruimend reizen middels Hemi-Sync, zijn een unieke combinatie. Hierin heb ik mogen ervaren en leren wat voor mij nodig is om als QM-practitioner anderen te mogen gidsen naar eigen heelheid, intelligentie en vrijer bewustzijn.

Amy de Waal