Wat zeggen onze deelnemers?


De QM-opleiding is uniek. Zelf reizen in bewustzijn met Hemi-Sync, verbinden met de wijsheid van het Hart en inzicht in de 5 biologische natuurwetten zorgen voor een unieke integratie in de Hypnose-week.

Zo ervaren ook onze deelnemers dat!

Lees hier hun testimonials

Gelijkwaardigheid

De opleiding QM-Hypnose heb ik als heel verrijkend ervaren. De manier van lesgeven door Priscilla en Rolf was heel fijn. Er is zoveel kennis en wijsheid gedeeld vanuit gelijkwaardigheid en met humor. Het heeft me opgeleverd dat ik nog meer thuis ben gekomen in mezelf. En maakt dat ik ook een nieuwe stap ga zetten om dit zelf ook in de praktijk te brengen.


Marion
Zo volledig

Ik heb de QM opleiding puur intuïtief gekozen en vanaf dag 1 voelde ik dat het klopte.

De QM hypnose opleiding is zo volledig omdat het voorbij alles gaat wat ik tot nu toe wist. De kracht van de opleiding is dat je als therapeut of beter gezegd als gids persoonlijk een ontwikkeling doormaakt, die je bedding geeft om de aangereikte tools, die met grote zorgvuldigheid zijn gemaakt, eenvoudig kunnen worden toegepast. De opleiding heeft mij een ruimer perspectief gegeven op de essentie van het bestaan waardoor het werken met de cliënten een andere dimensie heeft gekregen omdat je op de essentie samenwerkt waardoor de sessies enorm veel diepgang krijgen. P.s. ik heb 23 jaar in de GGZ gewerkt en werk ruim 10 jaar als holistische/therapeutische coach en deze opleiding heeft zoveel toegevoegd dat het een "heel zijn" gevoel  geeft, het is één geheel. Vanuit dit gevoel weer verder gaan exploreren geeft vrijheid.


Erna
Diepe dankbaarheid
Buiten de vele nieuwe inzichten en bewustzijnsverruimende ervaringen heeft deze opleiding ervoor gezorgd dat ik niet meer hoef te zoeken. De QM-sessie bracht me thuis! Mede dank zij de veilige bedding die Priscilla en Rolf in alle eenvoud neerzetten tijdens dit hele traject. Mijn oorspronkelijke intentie bij deze opleiding was zelfontwikkeling maar ik ben zo overtuigd van de waarde ervan dat ik open sta om anderen te begeleiden op hun zoektocht. Diepe dankbaarheid.
Inge
Wat een week!
Wat een verdiepende week! Ik was al bezig als QHHT Practitioner en wist niet zeker of ik de QM-hypnose opleiding wel moest gaan doen. Wat ik zocht was nog meer 'vertrouwen', vertrouwen in het Totale Zelf & daarnaast inspiratie. Ik heb het allemaal gekregen en ontvangen. Ik heb het dan ook als zeer waardevol ervaren en gloei nog helemaal na! Ik ga verder op mijn pad vol vertrouwen en nog veel meer! Dank Rolf & Priscilla voor deze mooie waardevolle week vol inspiratie, verdieping & humor! Dit was precies wat ik nodig had!
Lilian
Aanrader!

Vooraf heb ik even getwijfeld of ik zou deelnemen aan de opleiding, want de kennis van de 3 weekenden was voor mij grotendeels bekend.

En ik vermoedde ook dat alles een mooie combinatie is met de QM hypnose technieken en de Hemi-sync.

En zo was het!

Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen.

De combinatie was verdiepend, bewustzijnverruimend met veel ondersteunend materiaal.

En met de goede begeleiding van Priscilla en Rolf was deze opleiding een waardevol traject.

Aanrader!

Henriëtte
Krachtig, bezielde opleiding!
Met heel veel voldoening en ontzettend veel plezier heb ik deze prachtige en krachtige B E Z I E L D E  opleiding mogen volgen.

Naast drie volle weekenden en een hele week is de opleiding afgerond. De groep die bestond uit in totaal 16 deelnemers en is uiteindelijk een heel hechte en vooral bijzondere groep mensen gebleken. Ieder van ons geleid door het TotaleZelf hebben een enorme energetische bijdrage kunnen leveren aan de opbouw van deze opleiding. Het heeft precies zo moeten zijn, alles is allang al georkestreerd door het TZ en dat was echt voelbaar en zichtbaar. De dynamiek onderling en het zeer veilige gevoel binnen de groep is ontzettend krachtig geweest. Alles klopte gewoon.  ik heb mij gerealiseerd hoe ontzettend U N I E K deze opleiding is, niet alleen in Nederland. Priscilla Tielman is in staat om een volwaardige Quantum Healing hypnose opleiding neer te zetten samen met haar co-trainer Rolf Nuyts. Deze combinatie samen zorgt juist voor de het unieke van de opleiding.  


Ze hebben beide maar één belang voor ogen en dat is dat alle leerlingen volledig in hun kracht komen te staan door die informatie en kennis te delen zodat ook wij vanuit onze eigen kracht deze intense QM- Hypnose sessies kunnen begeleiden in onze eigen praktijk.
Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen!


Son
Je mag hier zijn
Ik heb in november 2023 de QM Hypnose opleiding bij Priscilla en Rolf afgerond. De sfeer is heel warm en open, er is voldoende aandacht voor het lesmateriaal en onze vragen, er wordt goed en geduldig uitgelegd. Af en toe werd er gehuild maar zeker ook hartelijk gelachen. Er is veel ruimte voor rust en ontspanning en dat vond ik bijzonder prettig. Daarbij wordt de opleiding op een prachtige locatie (direct aan zee) gegeven. Kortom, men mag hier ZIJN. Ik heb een waardevolle opleiding genoten waarmee ik al enkele enthousiaste reacties van mijn klanten, die bij mij een QM Hypnose sessie ondergingen, heb mogen ontvangen.
Manon
Twee Yoda's

Ik heb mijn hele leven lang het gevoel gehad nergens bij te horen in het specifiek en tegelijkertijd voel ik me verbonden met het hele bestaan. Toen ik bij Priscilla en Rolf kwam, voelde het als thuiskomen na een lange reis, waar ik helemaal mezelf kon zijn. Ook al ging de echte reis pas beginnen. Once in a lifetime maak je zulke leraren mee, die hun teachings op zo'n gelijkwaardige manier overbrengen en tegelijkertijd volledig autonoom zijn. Nabij zulk bewustzijn verblijven is al initiërend op zich. Het herinnert je aan je ware zelf. Tijdens de trainingsdagen had ik voortdurend het gevoel alsof ik tegenover twee Yoda's zat die hun teachings aan ons overdroegen en het voelt werkelijk als een blessing om deze te ontvangen. En geweldig dat hun kennisoverdra

Jovanka
Wat een ervaring!

Wat een ervaring... Deze opleiding is een absolute aanrader! Het voelde meteen 'juist' aan. Ik was dan ook erg enthousiast om te starten. En de opleiding stelde niet teleur. Zowel de weekenden als de week waren enorm leerrijk en verhelderend. De kennis van Priscilla en Rolf in combinatie met de Hemi-Sync oefeningen, wat een geweldige combinatie! Het was een reis in verdere bewustzijnsverruiming en ik heb zoveel geleerd en ontdekt over mezelf. Priscilla en Rolf zijn zulke bekwame en fijne mensen! Ze werken en leven vanuit hun hart en dat merk je aan alles. Je voelt de echtheid en puurheid en dat is zo mooi om te ervaren. Ik kijk met heel veel liefde terug op de QM-Hypnose opleiding en ben enorm dankbaar voor alles wat ik geleerd heb en al de mooie mensen die ik heb leren kennen. Het was zo verrijkend... Ik ben ondertussen zelf gestart als QM-practitioner en ik vind het geweldig om anderen hiermee te kunnen helpen! 
Dankjewel 

Sarah

Ben jij klaar voor de QM-Opleiding?