Aanmelding QM-Sessie

Ik schrijf me in voor een sessie!

over Manon


Mijn naam is Manon Vollers, ik heb met mijn man een NLP Instituut in Limburg en wij leiden ademcoaches op met de Balance Breathing ademhalingsmethodiek.Hypnose kwam op mijn pad, met name het boek van Dolores Cannon “Drie golven vrijwilligers” heeft mij gegrepen. Wat een mooie methode om mensen zo te mogen gidsen en te begeleiden op hun spirituele reis naar hun Hoger Bewustzijn oftewel hun Totale Zelf.

Ik ben de opleiding Quantum Manifestation Hypnose opleiding gaan volgen bij Priscilla Tielman en Rolf Nuyts omdat zij verdergaan daar waar QHHT van Dolores Cannon stopt.


Ik vind het heerlijk om te communiceren en te werken met het Totale Zelf, omdat hier alle antwoorden te vinden zijn en dit werken is vanuit puur zijn, puur licht en puur liefde.   Ik wens aan vele mensen mooie en inspirerende sessies te mogen geven.


Lees verder op mijn site of contacteer me rechtstreeks !