Aanmelding QM-Sessie

Ik schrijf me in voor een sessie!

over Ada

Mijn naam is Ada de With. In februari 2023 heb ik een Quantum Manifestatie hypnose sessie bij Priscilla gedaan en in die reis vind ik krachtige herkenning en antwoorden in mezelf. Ik weet het zeker, hiermee ga ik werken want dit inzicht gun ik iedereen, ons bewustzijn wordt hiermee zo verbreed. In november 2023 heb ik de QM hypnose opleiding bij Priscilla Tielman en Rolf Nuyts afgerond.


Rond mijn 16 e is mijn eerste duidelijke helderziende ervaring en ik ontdek dat er meer is dan alleen het leven op aarde. Mijn communicatie met wezens uit andere werkelijkheden wordt steeds breder en ik ben me bewust van mijn kosmische reizen. Het is duidelijk voor me waarom ik juist nu op aarde ben. Ik ga er vanuit dat iedereen zijn eigen waarheid/werkelijkheid heeft en leeft.


De QM hypnose is een sterke tool om je eigen waarheid te (her)ontdekken. In de sessie kun je herinneren of ervaren wat het leven voor je betekent en voelen in jouw eigen waarheid sterk te staan.


Mijn counseling richt zich op jouw verbinding met je hartskracht. Je eigen antwoorden vanuit je oorspronkelijke kracht. Dat je bewust bent van je zuivere scheppingsveld en je zelf genezend vermogen op alle vlakken van je bestaan. Dat je vanuit eigen vermogen met liefdevolle daadkracht jezelf in deze wereld zet. Doordat ik met je mee kan kijken kan ik je ook in dat aspect ondersteunen.


Op de site volgt nog informatie over de QM hypnose sessies, maar neem gerust contact op als u hierover vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Lees verder op mijn site of contacteer me rechtstreeks !