Dutch Matrix ...

 Priscilla spreekt openlijk over haar ervaringen in Quantum Hypnose, buiten lichamelijk reizen en het buitenaards fenomeen. 

Wat zeggen onze deelnemers ...

Echt een aanrader!
Priscilla en Rolf zijn Meesters in het manifesteren. 

Ze hebben een geweldige opleiding gemanifesteerd, met alle tools en kennis om jou in staat te stellen je Totale Zelf (TZ) te manifesteren en van degenen die bij jou komen. 

Vanaf de eerste dag is de onbaatzuchtige liefde en inzet van hen voelbaar. 

De combinatie van hemi-sync oefeningen van Rolf met de kennis en ervaring van Priscilla zijn uniek en onnavolgbaar. Echt een aanrader!

Inge Loing - Nederland

Krachtig, bezielde opleiding!

Met heel veel voldoening en ontzettend veel plezier heb ik deze prachtige en krachtige B E Z I E L D E  opleiding mogen volgen.

Naast drie volle weekenden en een hele week is de opleiding afgerond. De groep die bestond uit in totaal 16 deelnemers en is uiteindelijk een heel hechte en vooral bijzondere groep mensen gebleken. Ieder van ons geleid door het TotaleZelf hebben een enorme energetische bijdrage kunnen leveren aan de opbouw van deze opleiding. Het heeft precies zo moeten zijn, alles is allang al georkestreerd door het TZ en dat was echt voelbaar en zichtbaar. De dynamiek onderling en het zeer veilige gevoel binnen de groep is ontzettend krachtig geweest. Alles klopte gewoon.  ik heb mij gerealiseerd hoe ontzettend U N I E K deze opleiding is, niet alleen in Nederland. Priscilla Tielman is in staat om een volwaardige Quantum Healing hypnose opleiding neer te zetten samen met haar co-trainer Rolf Nuyts. Deze combinatie samen zorgt juist voor de het unieke van de opleiding.  


Ze hebben beide maar één belang voor ogen en dat is dat alle leerlingen volledig in hun kracht komen te staan door die informatie en kennis te delen zodat ook wij vanuit onze eigen kracht deze intense QM- Hypnose sessies kunnen begeleiden in onze eigen praktijk.
Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen!

Sonja van Dommelen - Nederland
Twee Yoda's!

Ik heb mijn hele leven lang het gevoel gehad nergens bij te horen in het specifiek en tegelijkertijd voel ik me verbonden met het hele bestaan. Toen ik bij Priscilla en Rolf kwam, voelde het als thuiskomen na een lange reis, waar ik helemaal mezelf kon zijn. Ook al ging de echte reis pas beginnen. Once in a lifetime maak je zulke leraren mee, die hun teachings op zo'n gelijkwaardige manier overbrengen en tegelijkertijd volledig autonoom zijn. Nabij zulk bewustzijn verblijven is al initiërend op zich. Het herinnert je aan je ware zelf. Tijdens de trainingsdagen had ik voortdurend het gevoel alsof ik tegenover twee Yoda's zat die hun teachings aan ons overdroegen en het voelt werkelijk als een blessing om deze te ontvangen. En geweldig dat hun kennisoverdracht gepaard gaat met leuke humor!


Jovanka Calic - Nederland