Aanmelding QM-Sessie

Ik schrijf me in voor een sessie!

over Angela

Hoi, ik ben Angela. Ik heb 25 jaar een eigen praktijk als GZ-psycholoog. Gaandeweg kwam steeds meer verdieping en inzicht. Toen ik QM hypnose tegenkwam besefte ik dat ik daar naar op zoek was. Het is een mooie manier om dieper in jezelf te kijken en je eigen antwoorden te vinden. Het besef van wie je werkelijk bent, jouw oorspronkelijke wezen, is in mijn werk centraal. QM hypnose heeft mij geholpen om nog meer in mijn kracht te gaan staan en via deze route heb ik ook duidelijker zicht gekregen op mijn missie hier op aarde. Ik besef meer en meer wie ik ben en integreer dat in mijn werk en leven.

Dus de vele sessies QM hypnose die ik heb ondergaan en inmiddels ook heb gegeven, hebben me de waarde van deze methode laten zien.

Praktijk voor zelfbewustzijn en transformatie is mijn praktijknaam. Zelfbewustzijn was altijd een belangrijk speerpunt, maar de laatste tijd komt de aandacht meer en meer ook op transformatie te liggen. Jezelf in waarheid ontmoeten, ontdoen van verstoringen en steeds meer tevoorschijn komen in je schitterende en pure aard. Kom kijken en voelen als dit je aanspreekt. Welkom.


Website: www.praktijkvoorzelfbewustzijn.nl

Lees verder op mijn site.