Registratie Formulier

Algemene Voorwaarden

Je bent ingeschreven voor de opleiding QM-Hypnose die is ontwikkeld door Priscilla Tielman van Praktijk Azura. QM-Hypnose is een op het hart gebaseerde opleiding. QM-Hypnose is geen vorm van therapeuten, het gaat om het ondersteunen van de cliënt, zodat deze vanuit zichzelf tot heling en inzichten komt. Alle ingrediënten zitten erin om jou, na de opleiding, in staat te stellen iemand van A tot Z te ondersteunen en te gidsen in QM-hypnose.


Praktijk Azura en begeleiding stelt zich niet aansprakelijk voor enig psychisch of ander lijden of schade (zowel materieel als fysisch) dat voortkomt uit deelname aan de workshop. Wanneer u in het verleden een psychische ziekte heeft gehad en medicijnen heeft gebruikt is overleg hieromtrent vóór inschrijving en aanvang van de workshop verplicht.

Als u genoodzaakt bent het programma te annuleren dan zullen alle betalingen minus het voorschot worden teruggestort. Binnen de 30 dagen voor aanvang en bij ‘no show” blijft de volledige bijdrage ten gunste van Praktijk Azura.

Praktijk Azura behoudt zich het recht om een cursus te annuleren wegens organisatorische redenen. Praktijk Azura brengt u hiervan tijdig op de hoogte. U kunt dan aansluiten bij een latere cursus of u krijgt uw geld terug.

Praktijk Azura behoudt zich het recht een cursus te annuleren of verplaatsen naar een latere datum bij onvoldoende inschrijvingen. Deelnemers kunnen dan aansluiten op een later moment of krijgen het bedrag teruggestort.


Dit programma valt onder copy- en beeldrechten en ik begrijp dat alle content (presentaties, Powerpoint slides, teksten, geluidsbestanden, audio begeleiding, videos en online sessies) niet opgenomen of gereproduceerd mogen worden door electronische of digitale reproductietechnologie; ook mag het niet gekopieerd, opgeslagen en verzonden worden middels recovertechnologie of verzonden worden voor publieke of private doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Praktijk Azura. QM-Hypnose opleiding Pagina 1 Ik verklaar dat ik op vrijwillige basis en geheel vanuit eigen keuze deelneem aan dit programma.