Over Ons

QM-Hypnose hoort bij een vrij bewustzijn

QM

 QM-hypnose is geen vorm van therapeuten, maar het gaat om het ondersteunen van de cliënt vanuit de hart-intelligentie, zodat deze vanuit zichzelf tot heling en inzichten komt.

De rode draad in de intensieve training is de eigen ervaring. Oefeningen die worden ondersteund door onze audiotechnologie zorgen voor het verkennen van de eigen bewustzijnsgebieden. Dit zijn tevens de gebieden waar potentiële cliënten terecht kunnen komen. Door de eigen ervaring hoef je dit niet meer aan te nemen of te geloven, je gaat het weten.

Onze Trainers

Priscilla Tielman

Priscilla is, zo lang zij zich kan herinneren, op zoek geweest naar antwoorden op de wereldwijde mysteriën. Haar interesse duwde haar uiteindelijk in de richting van energetisch werk. Cliënten bezoeken haar praktijk al sinds 2004.

Zij is zich blijven ontwikkelen en verschillende opleidingen hebben haar geholpen om het werk als therapeut te kunnen uitoefenen: Reiki 1 en 2, Opleiding Energetisch genezer en lichtwerker, EMF Balancing Techniek fase 1 t/m 8, Munay-ki, Inca Medicijnwiel, Inca Helingswiel, OMNI hypnose opleiding basis en gevorderden ontwikkeld door Gerald Kein, Training Hypnose en Regressie Therapie bij Brian Weiss, Quantum Healing Hypnosis level 1 en 2 bij Dolores Cannon, Beyond Quantum Healing van Candace Craw-Goldman. Priscilla is tevens trainer van 'de Natuurlijke Essentie' (zie denates.com) en co-trainer bij the Gateway Voyage en de andere weekprogramma's (zie focus34.com).

Priscilla liep al langer met de gedachte rond om haar methode door te geven. Door de enorme vraag van haar cliënten, van therapeuten en andere geïnteresseerden om hen hierin op te leiden, werd zij nog enthousiaster en is de gedachte uiteindelijk realiteit geworden.

Zo is QM-hypnose geboren!

Rolf Nuyts

Toen Rolf 10 jaar was, kwam hij voor het eerst – bewust – in aanraking met het fenomeen Buiten Lichamelijke Ervaring. Hij vond dat fascinerend. Het liet hem niet los en toen hij ouder werd begon hij dit te bestuderen.
Zo ging hij op zoek naar antwoorden in de richting van de filosofie, religie, politiek, geschiedenis, economie, spiritualiteit …
Enkele vragen werden beantwoord, maar of ze echt een waarheid bevatten, daar twijfelde hij aan.
Tot hij in 2003 het werk van Bob Mornoe leerde kennen.Daar vond hij bewijs voor de antwoorden die hij zocht.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut. Iets wat niemand hem in België of Nederland al nadeed. In 2014 werd hij bovendien – als eerste niet-Amerikaan – Member of the Board bij het Monroe Instituut.

En sindsdien wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ze echt meer zijn dan hun fysieke lichaam, dat ze veel meer zijn dan wat ze ooit dachten. Met de laagdrempelige tool Hemi-Sync kunnen de deelnemers hun eigen ervaringen kaderen en zin geven. Ze herkennen hun eigen autoriteit en be-leven de oorspronkelijke staat van zichzelf.

Rolf is Outreach en International trainer aan het Monroe Instituut.

Wat zeggen onze deelnemers ...

Wow, wat een fantastische reis!

Wow, wat een fantastische reis! Met veel dankbaarheid kijk ik terug op de QM-hypnose opleiding. Ik heb vele opleidingen gevolgd, maar deze opleiding is voor mij de kers op de taart! Oefeningen die ondersteund werden via Hemi-Sync maakten het mogelijk mijn eigen bewustzijnsgebieden te verkennen. Een heel weekend werken met hartintelligentie hebben mij prachtige ervaringen en mooie inzichten geboden. Het weekend over de 5 biologische wetten heeft mij mindblowing informatie gegeven. En de afgelopen week de toepassing en ervaring van het zelf gidsen én ervaren van een hypnose sessie hebben mij werkelijk verrijkt.

Rolf en Priscilla, hartelijk dank voor de zorgvuldige en deskundige begeleiding.

Jullie hebben het mogelijk gemaakt om in een veilige setting met anderen te leren en te ervaren.

Met vertrouwen ga ik verder op mijn groeipad als practitioner QM hypnose.

Cinthya de Vaal - Nederland
Mooiste training ooit.

Lieve Priscilla,

wat een mooie training heb je opgezet.

Echt mijn complimenten hoe compleet en waardevol het is.

Ook vind ik het heel bijzonder dat jij de expert bent, maar het

toch zo mooi gelijkwaardig met ons deelt.

Dat je oprecht vanuit je hart open en eerlijk jezelf bent en daar

staat voor jezelf met zo'n mooie zachte kracht, ik waardeer

dit enorm.

Ook de balans tussen theorie en oefeningen is heel mooi.

Het is de mooiste training die ik ooit gevolgd heb, en dat zijn er

velen kan ik je vertellen, dus dat zegt wel wat.

Ageeth Bosskamp - Nederland